Regie

 

Sinds 2017 maak ik regelmatig voorstellingen voor Theatermakerij Enschede, zoals 'Play', 'Milkshake' en 'Shame on you'. In 2019 is mijn samenwerking met de Theatermakerij uitgebreid door werk als werksessieleider bij De Maakers, een talentontwikkelingstraject van De Nederlandse Reisopera en Theatermakerij Enschede. 

Sinds 2019 ben ik als vaste regisseur verbonden aan MusicAll Enschede, een groep fanatieke zangers met hart voor musical en muziektheater. 

 

Daarnaast ontwikkel ik theaterprojecten op aanvraag: zoals het programma 'Steal the show: Pronkschat & Rampspoed de musical' waarin kinderen die op vakantie zijn op Kampeerdorp de Zandstuve zelf mee kunnen spelen in een echte musical in het theater. 

 

Theatrale projecten

Regisseren betekent voor mij niet alleen het maken van voorstellingen, maar ook het organiseren van theatrale projecten. Deze projecten kunnen overal over gaan maar zijn altijd gebaseerd op creatief denken. Een theatrale oplossing vinden voor een probleem binnen een organisatie en daarbij mensen zoeken die het project kunnen uitvoeren, vind ik een mooie uitdaging. Zo ontwikkelde ik een project voor een welzijnsorganisatie die de drempel naar de sociaal werker wil verlagen. Hierin spelen verschillende acteurs personages die het contact kunnen versimpelen. 

 

 

Zoek je een regisseur of ben je op zoek naar een project waarin theater van belang is? Ik ga graag voor je aan de slag!