Regie

 

Sinds 2017 maak ik voorstellingen met jongeren bij Theatermakerij Enschede, het afgelopen jaar werden 'Play', 'Milkshake' en 'Shame on you' gespeeld.

Daarnaast ontwikkel ik theaterprojecten op aanvraag: zoals het programma 'Steal the show: Pronkschat & Rampspoed de musical' waarin kinderen die op vakantie zijn op Kampeerdorp de Zandstuve zelf mee kunnen spelen in een echte musical in het theater. 

 

Regisseren betekent voor mij niet alleen het maken van voorstellingen, maar ook het organiseren van projecten. Ik houd ontzettend van het ontwikkelen en uitvoeren van projecten waarin theater een hoofdrol heeft. Deze projecten kunnen overal over gaan maar zijn altijd gebaseerd op creatief denken. 

 

Een theatrale oplossing vinden voor een probleem binnen een organisatie en daarbij mensen zoeken die het project kunnen uitvoeren, vind ik een mooie uitdaging. Zo ontwikkelde ik een project voor een welzijnsorganisatie die de drempel naar de sociaal werker wil verlagen. Hierin spelen verschillende acteurs personages die het contact kunnen versimpelen. 

 

Zoek je een regisseur of ben je op zoek naar een project waarin theater van belang is? Ik ga graag voor je aan de slag!